Ultratone Futura Pro

O multitudine de terapii combinate intr-o singura unitate.
Ultratone Futura Pro: Creat pentru rezultate excelente

Foloseste cel mai revolutionar concept:

Sistemul de stimulare bioptica – sistem in care sunt combinate proprietatile energizante si cicatrizante ale razelor bioptice cu biostimularea data de microcurenti si cu transmisia ultrasunetelor. Echipa ULTRATONE este una dintre primele care au inceput acum 40 de ani sa lucreze si sa dezvolte procedeele de biostimulare care tintesc reducerea in greutate si tonifere si sunt considerati pionieri in electroterapia pentru sanatate, sport, frumusete si medicina. Produsele ULTRATONE sunt fabricate la cele mai inalte standarde si se bucura de o reputatie unanim recunoscuta in toata lumea. Sub brand-ul “The fame of Ultratone”, sistemul ULTRATONE este vedeta celor mai luxoase si exclusiviste SPA-uri din 41 de tari din intreaga lume: Hotel Spa Latea, Hotel Spa Lugo si Clinica Planas – Spania, Colosseum Spa – Oslo, Norvegia, Ritz Carlton – Istanbul, Cleopatra – Dubai, sunt doar cateva dintre acestea.

44 de unde bio-secventiale care se combina in 150.000 de faze programate sa tinteasca nevoile distincte ale corpului si fetei

51 de programe secventiale ofera terapeutului posibilitatea personalizarii fiecarui tratament in functie de problemele corpului:
– 11 ULTRATONE Futura Pro Programs: Programe pentru modelare simultana a fetei si a corpului
– 33 ULTRATONE Futura Pro Multi Programs: Programe pentru stimularea biologica a fetei si a corpului prin multisecvente rotative cu 3 programe pentru zone diferite.
– 8 ULTRATONE Programe Terapeutice: Programe adaptabile nevoilor specifice corpului cu scop analgetic, decontracturant si de facilitarea a absorbtiei componentilor antiinflamatori sau analgezici.

De asemenea ULTRATONE Futura Pro ofera aplicatii in reflexoterapie si electro-acupunctura

ULTRATONE Electro Acupressure: sedintele sunt similare cu acupunctura traditionala, diferenta constand in folosirea microcurentilor pentru stimularea punctelor de acupunctura ULTRATONE Electro Reflexology.

ULTRATONE Cavitatie: ultrasunetele cu o gama variata de frecvente, joase si inalte reusesc sa elimine depozitele de grasime prin localizarea celulitei folosind ultarasunete de focalizare de 3 MHz.

Stratul adipos in exces trebuie tratat in profunzime si este nevoie de ultrasunetele cu unda pulsatila de 1 MHz pentru a realiza acest lucru, iar grasimea interstitiala profunda are nevoie de o alta abordare, ultrasunete in ritm continuu de 1MHz.

ULTRATONE LIPOLIZA OCM: acest proces este realizat prin biostimulare cu o tehnologie optima de modulare celulara, target-ul fiind eliminarea grasimii localizate. Acest proces se realizeaza prin drenajul instant, tesutul adipos fiind eliminat prin actiunea OCM prin sistemul limfatic. Circulatia este stimulata si oxigenarea celulara favorizeaza eliminarea toxinelor.

Tesutul adipos, cel capilar si conjunctiv sunt reeducate sa functioneze optim prevenind redepunerea grasimii.

De ce sa alegem ULTRATONE?

Faci sport regulat? Foarte bine!
Poti combina sportul cu tratamentele ULTRATONE Futura Pro din doua motive:
creste rezistenta la efort astfel incat vei obseva rezultatele mult mai rapid si cu ajutorul tratamentelor Ultratone poti activa musculatura care nu reactioneaza foarte bine la antrenamentele clasice ( interiorul coapselor, fesele sau Musculatura profunda a abdomenului)

Nu esti o persoana sportiva? Sau ai anumite contraindicatii (fracturi, afectiuni ale coloanei vertebrale, sau alte afectiuni)?
Ultratone iti ofera solutia optima. Iti poti mentine forma fizica si iti poti imbunatatesti tonusul muscular cu sesiuni regulate de biostimulare. Muschii sunt “pusi la treaba”, iar tu te vei simti ca dupa doua ore de fitness. Acest lucru este posibil printr-o continua schimbare a impulsului, a frecventei, a intensitatii si a timpului. Ultratone a introdus programe ce pot fi controlate individual, dar care variaza pentru a asigura un ciclu complet, o stimulare diferita, pentru fiecare program in parte.
Ce inseamna asta? Indiferent de programul ales, Slabire, Tonus profound, Liftingul feselor si coapselor, Program Anticelulitic etc., se incepe cu impulsuri ce imita incalzirea, apoi exercitiul fizic intens, si relaxare , drenajul limfatic si activarea lipolizei find incorporate in fiecare program de remodelare. . Impulsurile nu sunt percepute de creier ca fiind venite de la un stimul exterior, iar muschiul se va comporta ca atare, percepand informatia fiziologic, exact ca si cum ar fi supus unui exercitiu fizic.

Tonusul muscular castigat il vei obseva in cateva sedinte, tratamentele Ultratone Futura Pro ducand implicit si la pierderea kilogramelor pentru ca in timpul sedintelor organismal consuma aprximativ 230 Kcal.

Raze optice + Microcurenti + Ultrasunete

LTRATONE Futura Pro dispune de 10 iesiri electronice separate ce emit ultrasunete, prin fibrele bioptice, furnizand impulsuri la 20 de electrozi hipoalergici,cu controluri individuale ale intensitatii. Acesta este un aparat pentru terapii de estetica faciala si corpoarala care foloseste cel mai revolutionar concept: sistemul de stimulare bioptica, sistem in care sunt combinate proprietatile energizante si cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea data de curentul electric, cu microcurentul pentru reintinerire si cu transmiterea ultrasunetelor. Prezenta semnalului patentat “Ultrawawe” si a “Tens Microcurrent” asigura un maxim de confort. ULTRATONE Excel Pro emite 44 tipuri de unde in concordanta cu impulsurile biologice naturale, folosind un adevarat „cod trofic”. Aceste unde actioneaza precum stimulii corporali produsi de creier, formand impreuna un „alfabet” electric biologic.

Rezultate obtinute prin biostimulare cu ULTRATONE FUTURA PRO:

  • Pierderea in centimetrii este rapida si de lunga durata, fiind rezultatul unor contractii energetice asupra musculaturii
  • Slabirea concentrata se face prin exercitii precise asupra muschilor care si-au pierdut tonusul, reducand circumferinta taliei, a abdomenului si a coapselor in timp ce pielea devine mai ferma
  • Reducerea celulitei si imbunatatirea circulatiei
  • Scaderea riscului de accidente la persoanele care practica sport de performanta sau activitati in aer liber
  • Detoxifiere si drenaj limfatic
  • Cresterea tonusului muscular, a conditiei fizice si a fortei musculare corpul devenind mai ferm, tonic
  • Cresterea energiei si a rezistentei la efort
  • Liftingul si fermitatea bustului, bratelor, coapselor si feselor
  • Imbunatatirea posturii si tonifierea centurii pelvine (tratamente postnatale)
0

Introdu termenul de cautare si apasa Enter

Trimite mesajul prin Messenger App