Bronzare organica Sunjunkie

Bronzarea organica, cea mai rapida si spectaculoasa metoda de bronzare!

Vedetele de la Hollywood utilizeaza aceasta metoda de bronzare de foarte multi ani. Cum este posibil? Cu ajutorul aparatului si a solutiei organice pentru bronzare; in 10 minute obtii o culoare aramie a pielii, similara bronzului natural dar fara efectele adverse ale acestuia.

Sun Junkie iti iubeste pielea!

Pielea de un bronz auriu se poate obtine acum mult mai usor, fara raze UV!

Noul sistem  de bronzare organica Sun Junkie – iti confera un bronz light, mediu sau intens in doar 5 minute.

Stim cu totii ca bronzarea cu ajutorul razelor ultraviolet, cum este cea obtinuta la solar, nu este o metoda de bronzare sigura; aceasta cauzeaza multe probleme pielii, imbatranire prematura, deshidratare, pigmentare, alergii si cea mai grava dintre ele: cancerul de piele!

Incearca Bronzarea Organica – cea mai sigura metoda de bronzare pentru o culoare perfecta, in orice moment.

Este sigura pentru piele

Solutia care bronzeaza, dihydroxyacetone (DHA), a fost aprobata FDA pentru uzul in industria cosmetica de peste 20 de ani. Solutia se impregneaza doar in stratul de celule moarte ale pielii determinand pigmentarea la acest nivel.

Este recomandata o exfoliere riguroasa a corpului inaintea pulverizarii si mentinerea unei hidratari corespunzatoare mai apoi. Cu cat pielea este mai bine hidratata cu atat culoarea va rezista mai mult.

Bronzul poate dura pana la 10 zile in functie de cum iti ingrijesti pielea in aceasta perioada. Hidratarea adecvata este cheia pentru ca mentinerea bronzului.

Cum este aplicata solutia bronzanta?

O “bruma” fina automatizata de solutie bronzanta este aplicata pe corp cu ajutorul sistemului de pulverizare SunJunkie care dureaza mai putin de 5 minute si se usuca in cateva secunde.

0

Introdu termenul de cautare si apasa Enter

Trimite mesajul prin Messenger App