fbpx

LPG Cellu M6 Integral

Este a 8-a generatie Cellu M6 , complet reproiectat, imbunatatit cu inovatii tehnologice cheie, reusind sa imbine puterea, experienta a 25 de ani de cercetare si expertiza , dar si eleganta, intr-un aparat de referinta pentru stimularea celulara la nivelul corpului si al fetei prin Endermologie.

Ce este Endemologia?

O definitie simpla caracterizeaza acesta tehnica unica, extrem de eficienta, dezvoltata si patentata de catre Louis Paul Guitay in Franta inca din 1986.

Endermolagie – stimulare celulara, mai exact, stimularea mecanica realizata la exteriorul pielii prin intermediul rolelor motorizate individual care induce obtinerea unui raspuns biologic din interior asigurand un tratament non-invaziv, nedureros, 100% natural.

Alegem Lipomassage cand dorim un tratament endermologic la nivelul corpului si avem ca obiectiv: reducerea localizata a zonelor de grasime; conturare; sculptare ; tratarea celulitei si fermitate .

Lipomassage este tehnica care actioneaza acolo unde dieta si exercitiile fizice nu sunt suficiente pentru a ne indeplinii obiectivul estetic.

Secretul unui corp perfect conturat il descoperim cu ajutorul tehnicii Lipomassage care actioneaza direct asupra adipocitelor prin stimularea lipolizei . Cu ajutorul dispozitivului de lucru Ergodrive se realizeaza un masaj al tesutului gras in profunzime obtinand astfel un raspuns prolipolitic cu 50% mai mare decat cel realizat cu modelele anterioare LPG. Studiile au aratat ca tehnica Lipomassage activeaza lipoliza (procesul natural de ardere a grasimii) si schimburile intre adipocit si lichidul interstitial, prin imbunatatirea raspunsului receptorilor beta In consecinta corpul este mai suplu, silueta este reconturata, pielea este mai ferma iar aspectul inestetic al celulitei este redus.

LPG Cellu M6 reinventeaza tratamentele corporale fiind singurul aparat capabil sa lucreze in adancimea tesuturilor subcutanate si sa ofere imbunatatiri spectaculoase in tratarea celulitei, tonifiere, imbunatatirea sistemului limfatic cu 200%, imbunatatirea sistemului circulator, imbunatatirea elasticitatii pielii, modelarea cicatricilor imature. Dispune si de programe pre si post liposuctii, programe de incalzire pentru sportivi, programe de relaxare si drenaj.

Lansarea generației LPG Cellu M6 Integral marchează un punct de cotitură real, atât ca design cat și din punct de vedere tehnologic.

Contacteaza-ne

Lasa-ne un mesaj si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Not readable? Change text. captcha txt

Introdu termenul de cautare si apasa Enter