fbpx

Epilare definitiva Adena EFBeaute

Specializat in Epilare definitiva si Fotointinerire!

O singura solutie pentru o multitudine de probleme. Din 1994 sunt depuse 17 brevete pentru impulsuri de lumina, iar echipamentele ADENA detin Brevetul Mondial privind epilarea definitiva a parului blond si alb,pana acum imposibil prin tratamentele conventionale IPL.

Rezultate vizibile dupa prima sedinta!

Noua generatie de aparate ADENA ofera rezultate semnificative, testate si aprobate:

  • Reintinerirea pielii – Stimuleaza productia de elastina si colagen,diminueaza ridurile si liniile fine de expresie
  • Tratament vascular – Trateaza roseata produsa de capilarele sparte (inclusiv cuperoza si venectazii)
  • Tratamente anti-pete – Trateaza petele pigmentare produse de soare si imbatranire
  • Epilare definitiva – Elimina eficient parul negru,blond si alb (tehnica patentata)
  • Tratamente acnee – efect de vindecare si curatare a porilor, reducerea petelor post-acneiceEchipamentele ADENA raspund tuturor cerintelor normelor europene si franceze,beneficiind de o certificare CE.EUROFEEDBACK AFAQ plus certificare ISO 9001:2008

Dupa 2 sedinte

Dupa 4 sedinte

Dupa 2 sedinte

Dupa 2 sedinte

Ce este lumina intens pulsata ?

Lumina pulsata policromatica, denumita IPL, este lumina alba cu spectru larg, filtrata de orice raze UV: UVA (responsabile de imbatranirea tenului), UVB (risc de cancer), UVC (arsuri tegumentare).

Principiul de functionare

Lumina intens pulsata este o tehnologie dedicata tratamentelor corporale si faciale ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice parte  a corpului (epilare permanenta). Echipamentul IPL Adena EFBeaute permite individualizarea tratamentului in functie de fototip dar si de culoarea firului de par, astfel tratamentul este nedureros, rapid si eficient.
Lumina produsa de lampa flash este absorbita de melanina din pata pigmentara sau din firul de par producandu-se coagularea acesteia, in cazul firului de par este condusa catre baza, catre papilla foliculului pilos. Aceasta se incalzeste intens producandu-se astfel coagularea tesuturilor germinale (papilla si vasele de sange), ducand la eliminarea a firului de par aflat in faza anagena. Firele de par aflate in alte faze isi continua cresterea si vor fi eliminate in sesiunile urmatoare cand vor fi in faza anagena. Dupa prima sedinta 30% din firele de par vor disparea.
La finalul tratamentelor de fotoepilare parul va fi eliminat in proportie de 90%. Firele ramase vor fi deschise la culoare, rare si fine. Fotoepilarea nu atinge niciodata o rata de succes de 100% datorita tendintei permanente de regenerare a organismului.

In cazul petelor pigmentare, melanina coagulata se elimina natural, prin exfoliere, iar petele dispar.

In cazul tratamentului cuperozei si a tratamentului vascular este vizata hemoglobina din vasele sanguine, hemoglobina care este  distrusa/eliminata/ sau resorbita progresiv.

In cazul acneei, se inchid vasele de sange care alimenteaza infectia si prin fascicolul luminos se sterilizeaza pielea de bacteria Propionaeum Acnes.

De cate sedinte este nevoie?

Un tratament complet poate presupune de la 6 la 12 sedinte in functie de particularitatile fiecarei persoane in parte dar si de zona pe care se lucreaza.
Numarul de sesiuni depinde de:
-culoarea pielii (fototip)
-culoarea si grosimea firului de par
-zona tratata
-sexul si varsta persoanei tratate
-statusul hormonal
Rezultatele cele mai rapide si eficiente s-au remarcat pe candidati cu pielea deschisa la culoare si firul de par gros, cat mai inchis la culoare.

Info

Echipamentul este creat si produs in Franta, compania avand ISO 9001 si ISO 13485 pentru standarde de calitate.

Contacteaza-ne

Lasa-ne un mesaj si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Not readable? Change text. captcha txt

Introdu termenul de cautare si apasa Enter