Diagnoza Corporala

Diagnoza corporala profesionala – Evaluarea initiala

Personalizarea procedurilor de remodelare corporala si a programelor de antrenament in functie de obiectivele fiecarei persoane in parte este cheia obtinerii rezultatelor mult asteptate.

Este esentiala aceasta prima discutie si evaluare initiala care reprezinta de fapt punctul de pornire pentru stabilirea exacta a obiectivelor, ne ofera informatii si detalii despre obiceiurile alimentare, gradul de hidratare, despre activitatea fizica preferata, despre existenta anumitor afectiuni sau tratamente medicamentoase care pot contraindica anumite proceduri. De asemenea va stam la dispozitie si va putem raspunde la intrebari legate de aparatele si procedurile realizate in centrul nostru.

Analizatorul corporal TANITA BC-418

Folosind bio-impedanta electrica, reuseste sa sa ne ofere informatii detaliate si exacte despre greutate, indice de masa corporala, rata metabolismului bazal, necesarul caloric optim pentru mentinerea greutatii corporale, procentajul de grasime din organism si echivalentul acestuia in kg dar si repartitia in organism in paralel cu masa musculara si calitatea acesteia. Aflam informatii despre nivelul de hidratare al organismului si despre eventuale dezechilibre la nivelul drenajului limfatic.

Cell Meter Kit

Stabilim gradul celulitei cu ajutorul benzilor CELL METER, kit care se bazeaza pe un sistem senzorial de detectare a temperaturii la nivel dermic combinat cu efectul de unduire (ripple-efect ).

In urma acestei analize va putem face cea mai obiectiva recomandare tinand cont de asemenea de timpul si bugetul pe care doriti sa-l alocati obiectivelor de frumusete si sanatate urmarite.

Impreuna alegem programul care se potriveste cel mai bine stilului dumneavoastra de viata, va sustinem si va consiliem pe parcursul tratamentelor si asteptam cu nerabdare urmatoarea evaluare pentru a va felicita pentru rezultatele obtinute!

0

Introdu termenul de cautare si apasa Enter

Trimite mesajul prin Messenger App