fbpx

Program de slabire garantata, la Centrul Confidence

 In Promotii, Remodelare corporala
Iti propunem in aceasta luna sa faci ceva concret pentru a pierde acele cateva kilograme in plus care te deranjeaza si pe care poate nu ai stiut cum sa le abordezi pana acum.

Venim in sprijinul tau cu un program de slabire garantata care se intinde pe parcursul a 8 saptamani si contine 48 de sedinte, incluzand consilierea nutritionala personalizata, sedinte de sport cu antrenor personal, de 3 ori pe saptamana si nelipsitele sesiuni de Lipomasage.
Consilierea nutritionala personalizata – impartita in 4 intalniri,o data la 2 saptamani, se realizeaza in centrul nostru cu un medic nutritionist. Nu uita ca 70% din procesul de pierdere in greutate sta in alimentatie!
Sportul cu antrenor personal – este calea cea mai sigura de a-ti atinge obiectivele fizice. Te asteptam sa te bucuri de altfel de antrenamente, orientate in primul rand catre sanatate, executate cu buna dispozitie si nu in ultimul rand, extrem de eficiente !
LPG Lipomassage – tehnica patentata de slabire localizata care da rezultate atunci cand sportul si dieta nu sunt suficiente. Pierzi centimetrii acolo unde doresti.
Costul intregului pachet este de numai 2600 lei si poate fi achizitionat din Centrul Confidence sau la telefon 0724 214 877
Oferta este valabila in luna Noiembrie 2016.
Te asteptam cu drag!
Recommended Posts
Contacteaza-ne

Lasa-ne un mesaj si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Not readable? Change text. captcha txt

Introdu termenul de cautare si apasa Enter