LPG Cellu M6 Alliance

Este a 10-a generatie Cellu M6 , complet reproiectat, imbunatatit cu inovatii tehnologice cheie, reusind sa imbine puterea, experienta a peste 30 de ani de cercetare si expertiza , dar si eleganta, intr-un aparat de referinta pentru stimularea celulara la nivelul corpului si al fetei prin Endermologie.

Scurt istoric

Aceasta tehnica de stimulare celulara prin mecanotransductie a fost dezvoltata in anul 1986 de catre  inginerul francez  Louis Paul Guitay, cu scopul de a trata si asupliza tesutul cicatrizat in urma arsurilor urmarind defibrozarea zonei afectate si cresterea productie de colagen si elastina naturale. Cu toate ca acesta nu era scopul principal al aparatului, la scurt timp s-a observat ca inventia este extrem de eficienta si in combaterea celulitei.

In prezent, milioane de oameni din intreaga lume se bucura de aceasta tehnologie cu rezultate uimitoare care, desi imbunatatita, pastreaza conceptul inventat si patentat de inginerul francez, Endermologie.

Ce este Endemologia?

Endermologie – stimulare celulara, mai exact, stimularea mecanica realizata la exteriorul pielii  care induce obtinerea unui raspuns biologic din interior asigurand un tratament non-invaziv, nedureros, 100% natural.

Sinergia dintre 2 tehnologii certificate stiintific, rola motorizată și flapsul motorizat, alături de o aspirație secvențială sincronizată, oferă o nouă și automată mobilizare a țesutului: reactiveaza eliminarea tesutului adipos si imbunatateste calitatea pielii in acelasi timp, iar tratamentul personalizat realizeaza simultan slabire si anti-aging.

Noul ”Alliance Skin Identity Senzor” permite adaptarea precisa a stimularii la nevoile specifice ale fiecarei identitati a pielii. Intensitatea tratamentului este optimizata in functie de tipul de tesut al fiecarei persoane. (tesut subtire, tesut dens sau tesut fibros)

Rezultate vizibile dupa a treia sedinta:

– Elimina cu +70% depozitele de tesut adipos localizat;

– Circumferinta taliei se poate reduce cu pana la 5,2 cm;

– Diminueaza cu 67% aspectul de coaja de portocala si ofera cu pana la 71% mai multa fermitate pielii;

– Produce colagen natural, elastina si acid hialuronic, fibroza este redusa;

– Efect detoxifiant si  de eliminare a reziduurilor metabolice;

– Activeaza  microcirculatia  si creste aportul de oxigen si de substante nutritive in piele;

– Elimina retentia de apa, crescand drenajul limfatic cu pana la 300%;

– Elimina depozitele de grasime prinse intre septurile fibroase, proces ce poarta numele de lipoliza;

Celulita afecteaza 90% dintre femei, chiar si pe cele fara surplus de kilograme sau pe cele foarte atletice.. Ea este rezultatul acumulari de tesut gras in adipocite si al retentiei de apa in organism.

Alegem Lipomassage cand dorim un tratament endermologic la nivelul corpului si avem ca obiectiv: reducerea localizata a zonelor de grasime, conturare, sculptare, tratarea celulitei si fermitate.

Lipomassage este tehnica care actioneaza acolo unde dieta si exercitiile fizice nu sunt suficiente pentru a ne indeplinii obiectivul estetic.

O sedinta dureaza 35 de minute si putem targeta 5-6 zone:

Frecventa recomandata este de 2 sau 3 sedinte pe saptamana pentru tratament intensiv in cadrul unui abonament de 12 sedinte.

Sedintele de intretinere sunt recomandate initial la 2 saptamani si apoi la 4 saptamani.

0

Introdu termenul de cautare si apasa Enter

Trimite mesajul prin Messenger App