Ultralipo System

Home»Remodelare Corporala»Ultralipo System

Ultralipo System

ultralipo

Ultralipo propune cea mai noua tehnologie digitala cu unde acustice controlate de un soft avansat.

Este un sistem dezvoltat de chirurgi plasticieni si cercetatori din lumea medicala si care revolutioneaza industria beauty.

3 Terapii intr-un singur aparat:

Cavitatie
Masaj ultratonic
Drenaj limfatic

Inovatia cea mai spectaculoasa pe care o propune Ultralipo este cavitatia !

Cavitatia reprezinta un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa , care distrug adipocitele . Undele acustice determina dilatari si comprimari extrem de rapide care se succed in adipocit , la nivelul vacuolei de grasime , determinand aparitia unor viduri (bule cavitationale) . Datorita miscarii lichidelor in timpul diferitelor faze (de expansiune si compresie) , se creeaza tensiuni mari care „ rup ” (prin imploxie) membrana adipocitului iar materialul celular ( grasime , reziduuri , colesterol ) este preluat de limfa si drenat prin sistemul limfatic.

Terapia cu Ultralipo ofera un nou contur corporal in numai 3 sedinte . Testele clinice demonstreaza o reducere , in medie cu  3 centimetri la prima sedinta si aproape 10 cm dupa 3 sedinte. Terapia are efect instantaneu similar unei liposuctii chirurgicale si reduce grasimea localizata in zona tratata.

UltraLipo System este ideal pentru:

reducerea adipozitatilor
remodelare corporala
slabire localizata
reducerea celulitei
tonifierea pielii
lifting corporal