Narl 517

Narl 517

narl

NARL [517] – O Tehnologie a sanatatii si frumusetii. Inceputul unei siluete de vis

Solutia definitiva contra grasimii localizate!
Slabire localizata
10 minute pe sedinta
3 sedinte pe saptamana
Rezultate rapide si de lunga durata Este prima tehnologie care induce o dovada stiintifica a efectelor extraordinare ale lipolizei naturale, datorita perspectivei inovatoare a ultrasunetelor. Narl [517] – NorAdrenalineReLease – eliberare de noradrenalina. Timp de 10 minute , emiterea de ultrasunete cu frecventa de 517 KHz combinata cu o intensitate de 110 mW/cm2 , induce lipoliza ( activarea consumului de grasime din depozite) in celulele grase avand ca efect eliminarea celulitei si reducerea centimetrilor.
NARL [517] – reducerea centimetrilor la nivel local in 10 minute

Caracteristici

Ultrasunete emise la o frecventa sigura, specifica si fixa [517 Khz] si o intensitate de [110 mW/cm2], vor stimula terminatiile nervilor simpatici prin eliberareaNorAdrenalinei si raspandirea acesteia in tesutul adipos.

Studii stiintifice

Dupa 7 ani de cercetari in colaborare cu 5 spitale renumite si universitati , comitetul de cercetare Miwa Science Laboratories a validat stiintific aceasta tehnica inovatoare , bazata pe actiunea specifica a frecventei si a intensitatii ultrasunetelor, cu rezultate in reducerea grasimii.

Efecte

Adipocitele percep eliberarea NorAdrenalinei, iar receptorii activeaza lipoliza locala. Rezultatul eliberarii acidului gras, glicerolul, trebuie consumat imediat dupa sesiunea de ultrasunete cu exercitii fizice. Actionand independent de sistemul central nervos, aceasta sesiune locala de ultrasunete reduce vizibil depunerile inestetice de tesut adipos.

PowerNARL – Tonifiere + Slabire localizata

Antrenament PowerPlate + 10 minute NARL(NorAdrenalineReLease) O combinatie eficienta pe care o folosim cu succes in centrul nostru de mai bine de 5 ani ! NARL – eliberare de noradrenalina cu ajutorul ultrasunetelor. Sesiunea de Narl se realizeaza inaintea sesiunii de Power Plate. S-a dovedit clinic eficienta acestui tratament pe toate tipurile de grasime, atat pe celulita cat si pe grasimea subcutanata sau cea viscerala.

Cel mai performant drenaj limfatic ce are la baza presoterapia!

Este o metoda relativ noua care foloseste o tehnologie avansata, atat pentru a trata circulatia sanguine deficitara, insuficienta sistemului de drenaj limfatic, cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme: picioare umflate, senzatia de picioare grele, ajuta la eliminarea toxinelor si a retentiei de apa. Este o procedura relaxanta, complet non-invaziva si cu rezultate spectaculoase, realizand gradual un drenaj al fluidelor prin aplicarea de presiuni diferite, controlate secventional, in sens ascendant asupra membrelor si trunchiului. Camerele de presiune individuala actioneaza direct asupra tesutului conector si asupra zonelor bogate in retentie hidrica, realizand drenajul limfatic.