Impachetari aromoterapie Wiener Kosmetikum

Home»Remodelare Corporala»Impachetari aromoterapie Wiener Kosmetikum

Impachetari aromoterapeutice Wiener Kosmetikum

Wiener-Kosmetikum

O modalitate revolutionara de reducere a circumferintei si de netezire a aspectului de celulita prin combinatia originala a aromoterapiei si infasarea corpului.

Efectul combinat al substantelor folosite cu infasarea,va asigura, asa cum nici o alta metoda nu reuseste, efectele importante care conduc la un rezultat final extraordinar.

Scaderea greutatii corporale si reducerea stratului adipos nedorit.
In zonele tratate se produce o detoxifiere si inlaturarea depunerilor reziduale suplimentare datorita osmozei si a uleiurilor aromate folosite.
Inlaturarea depunerilor minerale suplimentare, datorita aromoterapiei si a presiunii aplicate.
Catifelarea si tensionarea pielii.

Adaptate diferitelor target-uri din industria frumusetii va punem la dispozitie patru sisteme in vederea obtinerii rezultatelor dorite:

1. Sistemul anti-celulita WIENER KOSMETIKUM CELLULITE
Imbunatateste circulatia sangelui chiar si in straturile profunde ale tesuturilor si stimuleaza activitatea sistemului limfatic. Persoanele care prezinta un nivel superficial al celulitei pot constata eliminarea aproape completa a acesteia, iar persoanele cu un nivel mai profund si fibrozat al celulitei, pot face progrese semnificative.

2. Sistemul lipolitic ( arderea grasimilor) WIENER KOSMETIKUM BERGKRÄUTER
Reprezinta solutia perfecta pentru toti cei care doresc sa scape de kilogramele in plus. Slabirea are loc exact in zonele cu probleme.Tesutul conjunctiv si muschii sunt incalziti pentru o prioada de cateva ore. Datorita nivelului crescut de energie produs in acest timp, se stimuleaza intens lipoliza, prin favorizarea metabolizarii locale a grasimii.

3. Sistemul tonifiant WIENER KOSMETIKUM WILDBLÜTE
Intareste tesuturile slabite de pe coapse, abdomen, brate, fese. Se pot obtine rezultate impresionante chiar si in cazul coapselor atinse de celulita”sau „colaceilor”abdominali evidenti.

4. Sistemul antivergeturi WIENER KOSMETIKUM STRIAE
Purifica si detoxifica, se foloseste pentru tratarea vergeturilor, a plagilor,a problemelor cauzate de slabire sau de ingrasare, cat si pentru vindecarea fisurilor pielii. Tonusul tesutului revine la normal.
Impachetarea se poate efectua intr-o forma relaxanta, static sau activ, combinandu-se cu sedinte de Power Plate.

Formula succesului

Lotiuni special create + metoda de impachetare + Power Plate = tratamentul perfect de infrumusetare .

Acest sistem unic de impachetare, poate introduce principiile active din lotiuni in cele mai profunde tesuturi ale pielii, fiind mult mai direct si eficient, garantand rezultate excelente intr-un timp foarte scurt.

Doar 2 sesiuni pe saptamana a cate 30 – 45 minute sunt de ajuns. Efectele se obtin simplu si ingenios.

Antrenamentul pe baza de acceleratie nu va transporta numai ingredientele in tesuturile profunde ale pielii, ci va activa si sistemul limfatic. Aceasta va stimula si va creste transportul produsilor de metabolism, care va imbunatatii considerabil aspectul pielii dumneavoastra.