Tratamente cosmetice Bioline

Home»Estetica Faciala»Tratamente cosmetice Bioline

Tratamente cosmetice Bioline

bioline

BIOLINE -Brandul Nr. 1 in produse profesionale in Italia

 Povestea produselor Bioline incepe in anul 1979, sunt situate in categoria produselor premium si sunt foarte bine cotate pe piata italiana dar si mondiala, fiind distribuite in peste 30 de tari din toata lumea.

Compania Bioline a fost fondata in 1979, mai intai ca institutie de invatamant, avand scopul de a contribui la perfectionarea continua a cosmeticienilor. Timp de peste 30 de ani, Bioline a promovat in activitatea sa de training principiile cele mai avansate ale profesionalismului in activitatea de cosmetica, felul in care serviciile trebuie ajustate pe nevoile specifice ale fiecarui client, felul in care centrul de frumusete trebuie sa devina un centru de servicii dar si de consiliere in chestiuni estetice si de well-being deopotriva.

In activitatea de productie sub marca proprie, Bioline considera combinatia dintre cercetare si frumusete ca fiind deosebit de importanta. Cele mai moderne si avansate cunostinte stiintifice si tehnologii sunt puse in slujba frumusetii, dar si a sanatatii si conceptului mai generos de well-being. Dispunand de laboratoare ultramoderne si facilitati de productie avansate, echipa Bioline include cosmetologi, chimisti, dermatologi si biologi de marca, a caror misiune este sa dezvolte produse cosmetice sigure, care pastreaza si fructifica puritatea si eficienta ingredientelor naturale.

Gama include peste 140 de produse, destinate rezolvarii problemelor specifice ale tenului sau corpului; portofoliul include game de protectie solara, game pentru masaje profesionale si produse speciale pentru barbati.

Gama exclusiv masculina, JATOMAN, este acum prezenta si in centrul nostru.

 JATOMAN este o linie special creata pentru tenul masculin, tinand cont de textura pielii barbatilor si de specificul tenului lor. Are efect anti-aging de revitalizare si protectie.

Contine: extract de rodocrozit – reface pielea, ii reda tonusul si vitalitatea; extracte de plante mediteraneene si alge, pentru hidratarea pielii.

Pentru ca si barbatii trebuie rasfatati, recomandam tratamentul BIOLINE, JATOMAN!

SWEET RELIEF un tratament de hidratare dedicat tenului sensibil, ofera pielii confort si prospetime si de asemenea creste rezistenta si toleranta fata de agresiunile factorilor externi.

Centrul acestei formule hidratanta si intens calmanta este reprezentat de un complex de ingredienti activi care ofera protectie si putere: Black Bilberry si Hamamelis, Aloe Vera, Enteromorpha Compressa.

Un tratament deosebit conceput exclusiv pentru tenurile sensibile si delicate cu excelente proprietati de hidratare, catifelare si protectie.