Estetica Faciala

Home»Estetica Faciala

Estetica faciala

Ofera chipului tau fermitate, luminozitate si rasfat.

Impartasim pasiunea ta pentru frumos, sanatate si starea de bine si o promovam cu profesionalism si cel mai important, cu incredere. Asculta sfaturile si recomandarile specialistilor nostri si bucura-te de rezultate remarcabile obtinute prin tehnici non invazive de regenerare si stimulare a productiei proprii de elastina si colagen.

Ai nevoie de un tratament de curatare, hidratare, lifting sau anti-aging?

Poti sa alegi dintr-o gama vasta de tratamente faciale realizate cu produse profesionale. Vei beneficia de o diagnoza faciala, de alegerea celui mai potrivit tratament si de consiliere in alegerea produselor de ingrijire pentru acasa.

Pentru estetica faciala in Timisoara, va asteptam in centrul nostru pentru a experimenta inalta calitate, inovatia si rezultatele deosebite ale produselor si tratamentelor noastre!

estetica-faciala-timisoara

Terapii

babor

Tratamente cosmetice Babor

O gama larga de tratamente de ingrijire pentru tenul obosit, expus mediului toxic, sarac in lipide, deshidratat, acneic sau cu excess de sebum

lpg

Endermolift
LPG Lift M6

 O solutie 100% naturala, noninvaziva si extrem de relaxanta prin care puteti obtine contururi perfecte, bine definite, fermitatea si stralucirea tenului.

 

ultratone

Biostimulare
Ultratone Face

Se adreseaza in primul rand musculaturii faciale: reda tonusul structurii profunde a fetei, trasaturile isi redobandesc aspectul ferm si tineresc

adena

Adena EFBeaute

 Rezultate vizibile dupa prima sedinta in reintinerirea pielii, tratament vascular, tratamente anti-pete, epilare definitiva, tratamente acnee.