Aromatic Corp - Tratament de Slabire Guinot

Home»Aromatic Corp – Tratament de Slabire Guinot

Aromatic Corp - Tratament de Slabire Guinot

tratament-guinot

Eficacitatea exceptionala a acestui tratament se datoreaza tehnicilor manuale de masaj, combinate cu efectul puternic de slabire al uleiului esential de cedru!  

Tratamentul incepe cu exfolierea pielii, cu un gel pe baza de extract de papaya si lamaie care curata in profunzime si indeparteaza celulele moarte. Faciliteaza penetrarea ingredientilor activi de ingrijire, sporeste eficacitatea acestora si pregateste pielea in vederea aplicarii uleiurilor esentiale.
 
Dupa gomaj se efectueaza  masajul anticeluluitic cu ulei detoxifiant care actioneaza in profunzimea celulelor, reducand vizibil aspectul de coaja de portocala. Pielea devine mai neteda si mai ferma.
 
Urmatoarea etapa consta in aplicarea unei masti peel off pe baza de argila si ceai verde care dinamizeaza intens pielea. Conferind un ”efect de sauna”, calitatea deosebita de absorbtie a argilei detoxifiaza si dreaneaza tesuturile, de asemenea are efecte remineralizante si tonifiante.
 
La final se aplica o crema anticelulitica cu rezultate vizibile.
Dupa o cura de 8 impachetari cu argila si ceai verde Saunamasque, corpul este sculptat, iar rotunjimile nedorite sunt atenuate.

 

Preturi:

Pret sedinta – 170 lei
Pret abonament 8 sedinte – 1200lei